Élet-Stílus

Lazovics lelépett a PSV-től

A szerb a Zenit miatt fordít hátat Eindhovennek. A Real Madrid és a Chelsea brazil hátvéd miatt vetélkedik. Focihírek.

A PSV szezon végéig szóló szerződést kötött a június óta csapat nélkül edző Andy van der Meydével. A korábbi holland válogatott szélső megfelelő teljesítmény esetén további két évig maradhat az eindhovenieknél.

Danko Lazovics azonban elhagyta a holland listavezetőt, a csapat szerb támadója. A 26 éves csatár négy évre a Zenit Szentpétervárhoz szerződött.

Ismét megsérült a Liverpool brazil hátvédje, Fábio Aurélio. A 30 éves játékos ezúttal a combját húzta meg a Blackburn elleni hétvégi bajnokin, és várhatóan három hetet kell kihagynia. Aurélio különböző sérülési miatt a szezonban csupán négy Premier League-meccset játszott végig.

A manchesteri rendőrség testi sértés vádjával letartóztatta Michael Johnsont, a Manchester City fiatal középpályását. Johnson december 6-án egy éjszakai bárban verekedett össze egy United-szurkolóval. A játékost egyelőre március 16-ig óvadék ellenében szabadon engedték, tárgyalására április 14-én kerül sor.

53 éves korában elhunyt Keith Alexander, az angol harmadosztályban szereplő Macclefield Town menedzsere. A tréner halálát agyi aneurizma okozta. A korábbi Notts County-játékos 1993 óta dolgozott edzőként többnyire az angol harmad- és negyedosztályban.

Mérkőzés nélkül is négy helyet lépett előre februári helyezéséhez képest a magyar válogatott a FIFA világranglistáján. Erwin Koeman együttese a márciusi rangsorban a 48. helyet foglalja el. Az élen továbbra is Spanyolország áll, Brazíliát és Hollandiát megelőzve.

A Real Madrid általános igazgatója, Emillio Butragueno bejelentette, a csapat nyáron szerződtetni kívánja a Benfica brazil hátvédjét, David Luizt. A hír hallatán a játékosra szintén pályázó Chelsea felszólította a madridiakat, álljanak el tervüktől.

Mexikó és Japán ellen teljesíti utolsó két felkészülési mérkőzését az angol válogatott a dél-afrikai világbajnokság előtt. A Mexikó elleni találkozó időpontját még nem sikerült fixálni, az angol-japán összecsapásra május 30-án kerül sor Grazban.

Három hét múlva elkezdheti az edzéseket Peguy Luyindula; a PSG támadója a Marseille elleni rangadón szenvedett térdsérülést.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik