Élet-Stílus

Ronaldinho egy éjszakai bárban mulatozott

A brazil labdarúgó egy torinói éjszakai bárban ünnepelte meg, hogy a csapata, az AC Milan vasárnap az ő két góljával 3-0-ra győzött a Juventus otthonában.

A La Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilap értesülései szerint a 29 éves játékmester egy brazil étterembe látogatott a mérkőzés után, majd egy torinói éjszakai klubban kötött ki, ahol egy Rióból érkezett samba-zenekar adta a talpalávalót.

A zenészek invitálását elfogadva – némi bor és pezsgő elfogyasztása után – a futballista is felment a színpadra, ahol megpróbálta bebizonyítani, hogy a labda mellett az ütős hangszerekkel és a hangjával is jól bánik. A különös előadásról fényképek is készültek.

A buli – amelynek apropóját állítólag testvérének és ügynőkének, Roberto De Assisnak a 29. születésnapja adta – hajnalig tartott, és Ronaldinho a korareggeli órákban tért csak vissza Milánóba. Az aranylabdás klasszis amúgy nem először éjszakázott, a Barcelona játékosként több alkalommal is kimaradt, ivott és mulatozott. A vasárnap ugyanakkor volt mit ünnepelnie, miután két gólt is szerzett a Juventus elleni csúcsrangadón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik