Élet-Stílus

Nesta: nem térek vissza a válogatottba

Alessandro Nesta, az AC Milan 33 éves védője határozottan kijelentette: nem tér vissza az olasz labdarúgó-válogatottba, de nagyon szurkol a nemzeti csapatnak.

A szurkolók nagy része Francesco Tottit és Nestát is örömmel látná újra a címvédő, a selejtezőből csoportelsőként továbbjutó olasz válogatottban. Előbbi állítólag el is gondolkodott a visszatérésen, utóbbi ugyanakkor hallani sem akar róla.

Nesta: nem térek vissza a válogatottba 1

Az AC Milan védője határozottan kijelentette: a döntése végleges, nem veszi fel újra a címeres mezt. „Ahogy egész életemben tettem, a jövőben is támogatom és szurkolok a nemzeti csapatnak, de az egészen bizonyos, hogy játékosként nem térek vissza a válogatottba” – nyilatkozta Nesta.

A 33 éves védő 1996 és 2006 között 78-szor szerepelt az olasz együttesben, amellyel 2006-ban világbajnok lett, jóllehet, a kieséses szakaszban sérülése miatt már nem lépett pályára.

Váltás Bologna kispadján

Szerdán menesztették Giuseppe Papadopulót, az olasz bajnokságban bukdácsoló Bologna vezetőedzőjét, akit Franco Colomba vált az együttes kispadján.

A Bologna nyolc forduló során csak egy mérkőzést nyert meg, ennek nyomán pedig az Atalantával holtversenyben a 17. helyen áll a húszcsapatos Serie A-ban. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik