Élet-Stílus

Egy ír szurkoló a leginkább elfogult a Lokival

A vereség ellenére a szurkolók többségének tetszett a DVSC-Fiorentina-meccs, de többen kiemelik a védelem és a kapus nem túl „veretes" teljesítményét.

A nemzetközi fórumok látogatóit nem igazán hozta lázba a Fiorentina budapesti vendégjátéka, a népszerű goal.com tudósítása alatt szerda reggel csak négy hozzászólást találtunk, de azok közül egy feltétlenül kedves lehet a szívünknek.

Dave Dublinból azt írta, hogy „a Fiorentina nem érdemelte meg a győzelmet”, amondó, hogy a döntetlen vagy a debreceni siker jobban megfelelt volna a játék képének. Ezzel talán lehet vitatkozni, butyok (feltehetőleg Bütyök) véleményével viszont aligha, ő ugyanis azt állította: „Szórakoztató mérkőzés volt.”

A Debrecen honlapján a Mindig jövőre becenevű Loki-szurkoló szóvá tette, hogy néhány újpesti a vendégszektorban szurkolt a Fiorentinának, egy másik hozzászólásában pedig megjegyezte, az olasz csapatnak nagy szerencséje volt, igaz, nem ezeket a szavakat használta, mondandójából így csak keveset merünk szó szerint idézni: „Minden lövésük gól lett! Hihetetlen!”


Így látták a debreceniek

A különböző fórumok látogatói egyébként lényegében egyet értettek abban, hogy a magyar bajnok kiváló, élvezetes mérkőzést játszott a Puskás Ferenc Stadionban az olasz csapattal, ám a Fioretina sikerének jogosságát alig vitatják.

Apucika1977 – ahogy azt a dvsc.hu-n megírta – a vereség ellenére büszke volt a magyar focira („Fiúk, a mai teljesítmény szuper volt!”), és red star is gratulált a hajdúsági csapatnak, ámbátor a védelemtől és Vukasin Polekszics kapustól azonban többet vár, és ezzel a véleményével bizony nincs egyedül.

A fórumozók közül meglehetősen sokan állították pellengére a Loki hátsó embereit. Greenheart85 a Nemzeti Sport honlapján amondó – és ezzel nehéz lenne vitatkozni -, „hogy ezen a szinten már nem lehet a tizenhatoson belül 3-4 méterről szemmel verni az ellent… Mert ugye ez nem az NB I.”.

Debrecen-Fiorentina 3-4

Ezek után nézzük, ki mit írt az nb.1.hu-n. Jugen így foglalta össze a lényeget: „Szép volt fiúk! Hármat lőni egy olasz csapatnak, mindenképpen szép teljesítmény! Kár, hogy a belső védelmünk nulla volt!” Mások Adamo Coulibaly kihagyott ziccere miatt bánkódnak, ezzel együtt akad olyan is, aki szerint a Loki bátor, kétcsatáros támadójátéka bizony követendő példa.

„Látod, (Erwin) Koeman, ilyen stílusban kellene felküldeni a válogatottat a pályára, és akkor a vereség ellenére is jól érezné magát az ember” – üzent The Undertaker a kapitánynak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik