Élet-Stílus

Fernando Torres fizetésemelést kapott

Nwankwo Kanu egy hónapra szóló szerződést kötött a Portmouth csapatával, Fernando Torres pedig hosszabbított a Liverpoollal, amely meg is emelte a csatár fizetését. A Rangersnek nincs szerencséje a támadókkal. Rövid hírek.

Egy hónapra írt alá Nwankwo Kanu a Portsmouth-hoz. Paul Hart edző a Tottenhamhez igazolt Peter Crouch végleges helyettesét keresi, miközben a befektetési ügy megoldását várja.

A West Ham szerződtette a Szpartak Moszkvától cseh Radoslav Kovacot. A 29 éves középpályás hároméves szerződést írt alá.

Meghosszabbította Fernando Torres szerződését a Liverpool, ezen kívül a klub meg is emelte a spanyol csatár fizetését. Az új papír szerint a klubnak 2014-ig opciója van a támadóra.

Fernando Torres okkal lehet elégedett (MTI/EPA)

Fernando Torres elégedett lehet (MTI/EPA)

Két csatárát is nélkülözni fogja a skót élvonalban szereplő Rangers szezon elején. Nacho Novónak múlt pénteken kiugrott a válla, várhatóan egy hónap múlva térhet csak vissza, míg Kyle Lafferty a szezon első három fordulójában eltiltott lesz.

Szerződést hosszabbított a Toulouse: válogatott André-Pierre Gignac 2013-ig szolgálja a klubot. A 23 éves játékos szerdán a Feröer-szigetek ellen győztes gólt szerzett a válogatottban. Gignac az előző idényben 24 góllal a Ligue 1 gólkirálya lett.

Ugyanakkor elhagyja a Toulouse-t Bryan Bergougnoux. A 24 esztendős csatár a Lecce kedvéért költözik külföldre.

Orosz U21-es válogatottat szerződtetett az Almería.
Nyikita Andrejev a Levadia Tallinn játékosaként a Debrecen elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn is pályára lépett. A fiatal csatár 17 találattal vezeti az észtországi góllövőlistát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik