Élet-Stílus

Megvan Xabi Alonso utódja

Előreláthatólag egy hónapig nem játszhat Mirko Vucinic, a Roma montenegrói csatára. A 25 éves támadó bal térdét porcproblémák miatt meg kell operálni. Rövid futballhírek.

Edwin van der Sart szintén műteni kell, a Manchester United kapusának a Bayern München elleni barátságos meccsen tört el több csont a bal kezében. Van der Sar legalább két hónapig nem védhet.

A Bologna brazil védővel erősített, a piros-kékek a CA Paranaense 24 éves hátvédjét, Rafael Santost vették kölcsön egy évre. A játékost a szezon végén 2,5 millió euróért végleg megvásárolhatja a klub.

Helyet cserélt egymással a Genoa és a Palermo kapusa. A brazil Rubinho a következő négy évben Szicíliában véd, míg a világbajnok Marco Amelia Genovába költözik.

Frederic Piquionne, a Lyon csatára kölcsönben a Portsmouth csapatához került. A 30 éves támadót egy évig foglalkoztatja a Pompey.

Didier Drogba aláírta új, három évre szóló szerződését a Chelsea-nél. Az elefántcsontparti csatár így 2012-ig marad a Kékeknél. Drogbát 2004-ben több mint 20 millió fontért adta el a Marseille a Chelsea-nek.

A Liverpool már honlapján is megerősítette, a klub megegyezett a Romával Alberto Aquilani átigazolásáról. Az olasz középpályás még a héten átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon.

“Alberto remek játékos, és elégedett vagyok, hogy sikerült megegyeznünk a Romával az ügyében. Ő igazi nyerő típus, és nagy tapasztalatra tett szert mind a Serie A-ban, mind a Bajnokok Ligájában”- kommentálta a transzfert Rafa Benítez.

A Sunderland megszerezte a Tottenham négyszeres angol válogatott csatárát, Darren Bentet. A Fekete Macskák klubrekordnak számító, 10 millió fontot fizettek a 25 éves támadóért. A csapat legdrágább igazolása eddig Fülöp Márton riválisa, a 2007-ben 9 millióért vásárolt Craig Gordon volt. Bent négyéves szerződést kötött a klubbal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik