Élet-Stílus

Továbbra is szórja a pénzt a City

A második Arsenal-játékost igazolta le a Manchester City együttese: Emmanuel Adebayor után Kolo Touré került a kisebb manchesteri csapathoz. Tovább erősödött a Real, Hleb nem lesz az Inter játékosa. Rövid focihírek.

Transzferzóna

A Manchester Cityhez igazolt Kolo Touré. Az Égszínkékek 14 millió fontot adtak az Arsenal védőjéért, aki négyéves szerződést kötött a klubbal. Touré Adebayor után már a második Arsenal-játékos, akire lecsapott nyáron a City.

Pont került David Rozehnal hamburgi szerződésére, a cseh válogatott két szezon után hagyta el a Lazio együttesét. A Hamburg három évre szerződtette a középhátvédet, és a német média szerint 5 millió eurót fizetett érte.

Három évig a Sahtar Donyeck futballistája lesz Alekszej Jeremenko. A 26 esztendős finn középpályás a Szaturn Moszkvától igazolt az UEFA-kupa utolsó győzteséhez.

Hleb egyelőre marad a BL-győztesnél (MTI/EPA)

Hleb egyelőre marad a BL-győztesnél (MTI/EPA)

A Real Madrid 3,5 millió font körüli összegért visszavásárolta a Liverpooltól saját nevelésű játékosát, Alvaro Arbeloát.

A Barcelona egy évre kölcsönadta a Benficának frissen igazolt brazil csatárát, Keirrisont.

Alexander Hleb mégsem lesz az Inter játékosa, a fehérorosz Barca-szélső visszautasította, hogy a klubok bevonják őt az Eto’o-Ibrahimovic-cserébe.

A Genoa megszerezte a Lecce válogatott középhátvédjét, Andrea Espositót.

Visszatér hazájába Kim Do-Heon, a West Bromwich Albion dél-koreai válogatott játékosa. A középpályás korábbi csapatánál, a Suwon Bluewingsnél folytatja pályafutását. Kimért állítólag 400 000 fontot fizetett a dél-koreai bajnok.

Új fiúk, rossz térdek

Három hétig nem számíthat a nyári szerzemény, Eljero Elia játékára a Hamburg. A holland a csapat keddi edzésén szenvedett térdsérülést.

Ugyancsak a térdével bajlódik a Fiorentina csatára, José Ignacio Castillo. A 34 éves argentin támadót a héten műteni kell. Castillót július elején vásárolta meg a Fiorentina a Leccétől.

A Roda is egy új játékos, Rihairo Meulens nélkül kezdi meg a szezont, a Vitesse-től érkező 21 éves csatár szintén térdsérülést szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik