Élet-Stílus

Őrző-védő „szakosztály” a Fradiban

Fradi Security Kft. néven saját biztonsági céget alapított a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság. A klub meglepetésre készül az átigazolási piacon, a szurkolók drasztikus jegyáremelésre számíthatnak.

Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója a klub hétfő sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a csapat hazai és idegenbeli meccsein is biztonsági szolgálatot ellátó újonnan alakult cég százszázalékos tulajdonosa az FTC Zrt., továbbá az egyesület biztonságért felelős emberének Téglás Sándort nevezte ki.

Téglás és Berki egyaránt azt reméli a változástól, hogy nem lesz balhé a Fradi mérkőzésein, s elsőként a beléptetést szeretnék hatékonyabbá és kulturáltabbá tenni az Albert-stadionban.

Az FTC Zrt. vezérigazgatója azzal indokolta a lépést, hogy az angol tulajdonos megkövetel bizonyos változásokat, melyek közül ez volt az egyik. Az új cég létrehozásától hosszú távon azt várják, hogy a nagyobb biztonság hatására a családok visszatérjenek a stadionba.

“Drasztikus jegyáremelés lesz, de összeget még nem mondanék. Ezzel is azt szeretnénk elősegíteni, hogy szurkolóink inkább bérletet váltsanak, amellyel a szokásos egy-két ingyenes meccsen túl egyéb kedvezményeket is biztosítani szeretnénk” – válaszolt Berki újságírói kérdésre.

A nyári igazolásokkal kapcsolatban Berki azt mondta, hogy a héten számos tárgyalást folytat, amelyek ha sikerrel zárulnak, akkor nagyon kellemes meglepetés éri majd a csapat szurkolóit. Hozzátette, jelenleg külföldi labdarúgók élveznek prioritást, itthonról csak akkor várható igazolás, ha jövő hétre még marad lyuk az együttesben, melynek költségvetése valamivel nagyobb lesz, mint az előző, még NB II-ben töltött szezonban volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik