Élet-Stílus

Az Inter Barcelonában árulja Ibrahimovicot

Lapértesülések szerint az olasz bajnok milánói klub elnöke, Massimo Moratti jelenleg a Barcelonában tárgyal a gólkirály Zlatan Ibrahimovic eladásáról.

Moratti jelenleg Barcelonában tárgyal az új kihívásokra vágyó Zlatan Ibrahimovic eladásáról. Az Inter elnöke csütörtökön egy helyi szállodásban találkozott a katalán klub képviselőivel, és a megbeszélésen állítólag jelen volt Samuel Eto’o menedzsere is. Ugyanis a kameruni támadó átigazolása része lehet az üzletnek.

Lapértesülések szerint az Inter körülbelül 30 millió eurót és Eto’o játékjogát is megkapja a svédért cserébe, akinek a klubváltására állítólag a csatárhoz korábban ragaszkodó José Mourinho, az Inter edzője is az áldását adta.

A 25 találattal olasz gólkirályi címet szerzett labdarúgó ügynöke arról beszélt, Ibrahimovic szívesen játszana a Barcelonában, és biztosra veszi, hogy sikerül megegyezniük a spanyol bajnok, kupa- és BL-győztes csapat vezetőivel, amennyiben a két klub dűlőre jut egymással. Ez akár már pénteken megtörténhet.

A Real Ribéryt is akarja

Franck Ribéryt is szeretné a Real Madrid labdarúgójaként látni Florentino Pérez, a királyi klub első embere. A sportvezető úgy fogalmazott, hogy „hatalmas megnyugvás lenne, ha Ribéry már az új idényben nálunk játszana”.

„Mielőbb beszélni akarok a Bayern elöljáróival, hogy tudassák velem, mit akarnak kezdeni Ribéryvel. Megmondom nekik, hogy ez a játékos az egyik kiszemeltünk, és meg szeretném vitatni velük, hogyan kerülhet hozzánk” – így Pérez. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik