Élet-Stílus

Budapesten koncertezik Beyoncé

Budapesten ad koncertet tavasszal Beyoncé. A rendkívül népszerű amerikai énekesnő, aki jelenleg is vezeti a Billboard több listáját, április 29-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.

A szervező Live Nation Hungary koncertiroda tájékoztatása szerint Beyoncé stábja fantasztikus showt ígér.

Az énekesnő, akit a Destiny’s Child tagjaként ismert meg a világ egy évtizede, 2003-ban kezdett szólókarrierbe. A 28 éves énekesnőt számos filmben is láthatta a közönség, és saját divatmárkája is van. Beyoncé Knowles Houstonban született, egészen kisgyermek korától tánciskolába járt és szólista volt az egyházi kórusban. Tinédzser korára több mint harminc ének- és/vagy táncversenyt nyert meg.

A Destiny’s Child – amellyel Beyoncé még 2005-ben is fellépett – 6 albumot, két remix lemezt és egy válogatást jelentetett meg, amelyekből több mint ötvenmillió fogyott világszerte, a csapat az egyik legsikeresebb amerikai női együttesként több Grammy-díjat kapott.

Beyoncé Crazy in Love című dala hetekig vezette a legtöbb ország slágerlistáját, albuma millió számra fogyott, és besöpört érte minden díjat. Nagy siker volt B’Day című 2006-os albuma is, és nemrégiben jelent meg harmadik korongja, az I Am…Sasha Fierce, amely máris vezeti a Billboard 200-as listáját, a rhythm and blues albumok listáját, valamint a legnépszerűbb digitális felvételek listáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik