Élet-Stílus

Simply Red-koncert a Felvonulási téren

A Simply Red lesz a sztárvendég az idei Kapcsolat-koncerten, amelyet június 27-én rendeznek Budapesten, a volt Felvonulási téren.

A T-Mobile által szervezett ingyenes koncertet 13. alkalommal szervezik meg. Az már korábban ismertté vált, a hogy a brit formáció előtt a Megasztár 4. vetélkedő győztese, Király Viktor ad koncertet. Az eseményre ez alkalommal is százezreket várnak az Ötvenhatosok terére.

A Simply Rednek eddig minden albuma felkerült a brit Top 40 listára, nagy részük többszörös platinalemez is lett. Saját szerzeményeiken kívül Neil Young, a The Hollies, Aretha Franklin, Harold Melvin és a The Blue Notes dalainak feldolgozása hallható lemezeiken.

A Simply Red nem először lép fel Budapesten, legutóbb 2005-ben a Budapest sportarénában adott koncertet. A pop, soul és rhythm and blues világában otthonos csapat 2008 novemberében jelentette meg legutóbbi albumát, és februárban indul világkörüli turnéra. Az együttes Simply Red 25: The Greatest Hits című albuma dupla CD-n tartalmazza a 25 legnagyobb slágert, valamint az új kislemezt, a Go Now-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik