Élet-Stílus

Beckhamné visszasírja Los Angelest

David Beckham felesége, Victoria élesen ellenzi az AC Milanhoz kölcsönadott férjének terveit, hogy márciusban nem tér vissza a Los Angeles Galaxyhoz.

Lapértesülések szerint Beckham a maradást fontolgatja, ám három gyermekének anyja nem hajlandó Észak-Olaszországba költözni. A Spice Girls korábbi énekesnője angol nyelvterületen szeretné nevelni a fiúkat, noha 2003 és 2007 között – amikor a családfő a Realt erősítette – Madridban is lakott a família.

Victoria legutóbb felajánlotta, hogy Kaliforniából áttelepülnek Londonba, hogy közelebb legyenek Beckhamhez, ám ő mindenképpen maga mellett szeretné tudni az övéit.

A 107-szeres angol válogatott futballista – aki vasárnap a Bologna elleni találkozón első gólját is megszerezte a Milanban – januárban érkezett kölcsönbe a piros-feketékhez március 9-ig, majd vissza kellene térnie a Galaxyhoz. Ugyanakkor Carlo Ancelotti vezetőedző és maga Beckham is többször beszélt már a milánói folytatásról.

Ráadásul a Milan megkezdte az előkészületeket Beckham megvásárlására. „Ha David megállapodásra jut a Galaxyvel, mi készen állunk a megvásárlására. Hamarosan tárgyalunk a tanácsadóival” – így Adriano Galliani ügyvezető-alelnök.

Az ügyben természetesen a Los Angeles Galaxy vezetőedzője, Bruce Arena is megszólalt: „Egyelőre csak annyit mondhatok, hogy két játékosunk kölcsönadási szerződése március 8-án lejár, ugyanakkor nem tartom túlságosan etikusnak, hogy a Milan a megkérdezésünk nélkül kezdjen tárgyalásokba.”
A Galaxy másik nagy értéke, Landon Donovan Beckhamhez hasonló feltételekkel szerződött a Bayern Münchenhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik