Élet-Stílus

Ötvenmeccses eltiltás a bajnoknak

Nem kegyelmeztek a baseballbajnoknak, doppingvétség miatt félszáz mérkőzésre tiltották el J. C. Romerót, aki így 1,25 millió dollártól esik el.

Doppingvétség miatt nem kevesebb mint ötven mérkőzésre szóló eltiltást kapott J. C. Romero, az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) címvédő Philadelphia Phillies játékosa.

A 33 éves dobó azzal védekezett, hogy egy áruházban vásárolt táplálékkiegészítővel kerülhetett szervezetébe a tiltott szer.

Amikor értesítették arról, hogy fennakadt a vizsgálaton, azonnal leállt a készítmény szedésével, majd az újabb doppingkontroll végeredménye már negatív lett.

Az profiliga alapszakasza 162 mérkőzésből áll, és az eltiltott Romero a kényszerpihenő alatt 1,25 millió dollártól esik el.

letartóztattak egy korábbi bajnokot

Rövid időre letartóztatták, majd óvadék ellenében szabadon engedték Antoine Walkert, aki 2006-ban bajnok volt a Miami Heattel az NBA-ben. Walker egy kivilágítatlan fekete Mercedesszel közlekedett Miamiban hétfőn hajnali ötkor. A rendőrök igazoltatták; elmondásuk szerint a kosaras ittas volt és meglehetősen fáradtnak tűnt. A háromszoros All Star-játékos ebben az idényben nem lépett pályára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik