Élet-Stílus

Hunvald: nincs szó ingatlanpanamáról

Hunvald György, a VII. kerület polgármestere szerint a napokban meghallgatja őt az ügyészség, ő pedig bizonyítani akarja, hogy minden ügylet törvényes volt - írta a hétfői Magyar Nemzet, mint fogalmaznak, az erzsébetvárosi ingatlanpanama néven kirobbant büntetőügy kapcsán.

A gyanú szerint, a kerületi lakóházakat kenőpénzért megvásárló Nagy György vállalkozó vádalku részeként Hunvald György MSZP-s polgármesterre, sőt fideszes képviselőkre is terhelő vallomást tett – értesült a Magyar Nemzet.

Hunvad szerint elképesztő, hogy a nyomozók hivatalos értékbecslések nélkül állítják, több százmilliós kár érte az önkormányzatot. „A Király utcai ügyletek valójában nem is létező szerződésekről szólnak, hiszen idén januárban öt lakóházra kötött adásvételi szerződés érvénytelenségét mondta ki a VII. kerületi képviselő-testület. A Király utca 15., 21., 25., 27., 29., szám alatti házak jelenleg is önkormányzati tulajdonban vannak. Bizonyítani tudom, hogy ezeket nem adtuk el áron alul, így károkozás gyanúja sem áll fenn” – nyilatkozta a lapban Hunvald György.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik