Élet-Stílus

Nihat négy hónapig nem játszhat

Közel négyhónapos kihagyás vár Nihat Kahvecire, a nem kis meglepetésre Eb-elődöntőig menetelő török válogatott csupaszív támadójára. A combizom-sérülést szenvedett játékost hétfőn megműtötték.

A Villarreal 28 esztendős támadója komoly érdemeket szerzett a törökök kimagasló szereplése során – a félholdasok az ő két góljával fordították, és nyerték meg 3-2-re a Csehország elleni létfontosságú utolsó csoportmérkőzést.

Nihat a horvátok elleni negyeddöntőben sérült meg, s bár amikor csereként lekocogott, problémája még nem tűnt súlyosnak, végül kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj. A két góllal zárult hosszabbítás utáni büntetőpárbajt a törökök 3-1-re megnyerték.

Nihat számára hosszú lesz a

Nihat számára hosszú lesz a “nyári szünet” (Getty)

A csatár ellenben nem léphetett pályára a németek elleni elődöntőben, a törökök az ő távollétében is alaposan megszorongatták a későbbi ezüstérmest. A fájdalmakra panaszkodó csatár még a mérkőzés előtt hazautazott Törökországba.

Nihat az elmúlt idényben 25 mérkőzésen 18 gólt szerzett a végül a bajnokság második helyén végző “sárga tengeralattjáró” csapatában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik