Élet-Stílus

Jövőre ígéri a Vista utódját Gates

Bill Gates halványan sejtetni engedte, hogy akár a jövő évben kijöhet a Windows Vista utódja. Az iparági elemzők szkeptikusak.

Egy miamiban tartott rendezvényén Bill Gates úgy fogalmazott, „jövőre, valamikor” megjelenik a Vista utáni új operációs rendszer. Gates a bejelentés során kiemelte, mennyire izgatott az új termék
kapcsán, mert bár nem árul el részleteket, az sok
mindenben egészen új úton jár majd.

A cég szóvivője nem győzőtt pontosítani a rendezvényt követően. Mint mondta, továbbra is 2010-re terveznek, három évvel a Vista megjelenése utánra időzítenék az új operációs rendszerüket. Ezért úgy javítja Gates szavait, hogy az nem a végleges, hanem a béta-verzióra vonatozott.

A Microsoft hírek szerint valóban felgyorsította a program fejlesztését, beszámolók már készültek is a tesztelésre küldött Milestone 1-ről, amelyet átadtak a Microsoft legnagyobb szoftverfelhasználóinak.

Elemzők kiemelték, hogy a Microsoft általában túl optimista az ehhez hasonló ügyekben, a Vistára is több mint egy évet kellett várni az eredetileg tervezett megjelenéshez képest. Egy iparági szakértő, Ken Fisher szerint, ha az XP vagy a Vista fejlesztéseiből indulunk ki, akkor legalább egy év kell, míg a végleges tesztverzióból a boltokba kerülhet a termék – írta a BBC.

Ilyesmi lenne ( forrás:google.com)

Ilyesmi lenne (forrás:google.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik