Élet-Stílus

Elveszhet a Tatabánya licence

„Az MLSZ december 31-ig adott haladékot a világítás kiépítésére a csapatnak. Amennyiben nem lesz világítás, a hazai találkozókat is idegenben kell lejátszani, legrosszabb esetben elveszhet a csapat NB I-es licence” – mondta az MTI-nek Lévai Ferenc alpolgármester, aki másodmagával igent mondott a beruházásra. A világítás kiépítésére korábban 130 millió forintot jóváhagytak, azonban a beruházáshoz még egy transzformátorállomást kellett volna telepíteni, 20 millió forintot meghaladó költséggel.

A nemleges döntéshez hozzájárulhatott a csapat gyenge szereplése, a sereghajtó FC Tatabányának a 9. forduló után mindössze egyetlen pontja van, és szerdán a Magyar Kupa küzdelmeitől is elbúcsúzott.


Elveszhet a Tatabánya licence 1

Bajban a tatabányai futball (tatabanyafc.hu)



Török József klubigazgató a hírt az MTI-nek addig nem kívánta kommentálni, míg nem tájékozódik az MLSZ lehetséges szankcióiról. Az alpolgármester rámutatott, hogy a világítás elmaradásával hosszú időre lekerül a napirendről a stadion rekonstrukciója, ez hátrányos helyzetet teremt a létesítmény egésze számára, melyben nemzetközi szabványoknak megfelelő atlétikai pálya található, ezt a beruházással jobban ki lehetett volna használni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik