Élet-Stílus

Magyar Kupa: Tököli visszatér az Üllői útra

A Magyar Labdarúgó-szövetségben pénteken elkészítették a Magyar Kupa harmadik fordulójának párosítását. A NB II-es Ferencvárosnak a Tököli Attilát is soraiban tudó élvonalbeli Paks jutott ellenfélül.

Kapcsolódó linkek


magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A nyáron hosszú huzavona után Paksra igazolt Tököli Attila ellenfélként tér vissza az Üllői útra, új csapata ugyanis a Ferencváros otthonában vendégszerepel a Magyar Kupa 3. fordulójában. Az egykori válogatott csatár korábban két kupaelsőséget is szerzett a zöld-fehérekkel. Az ő szereplése mindenképpen pikánssá teszi a párharcot – amelynek esélyese a jelenlegi forma alapján nem egyértelmű. A Fradi ugyanis két meccsen négy pontot szerzett az NB II-ben, a Paks pedig öt találkozón egyet se a honi élvonalban.

A 3. kupaforduló mérkőzéseinek többségét augusztus 29-én rendezik majd meg. A küzdelembe ebben a körben kapcsolódnak be az élvonalbeli együttesek, leszámítva a korábban, illetve jelenleg nemzetközi porondon érdekelt három klubot, azaz a Debrecent, az MTK-t és a címvédő Budapest Honvédot. A továbbjutásról egyetlen találkozó dönt majd.

Az élvonalbeli csapatok mérkőzései:
Mosonmagyaróvár(NB II)-Tatabánya
Celldömölk (NB III)-Sopron
Jánosháza (megyei I.)-Győri ETO
Bonyhád (NB III)-Zalaegerszeg
Szekszárd (NB III)-Siófok
Komló (NB II)-Kaposvár
BKV Előre (NB II)-Fehérvár
Sárosd (megyei I.)-REAC
Hatvan (megyei I.)-Vasas
Ferencváros (NB II)-Paks
Felcsút (NB II)-Újpest
Bőcs (NB II)-Nyíregyháza
Eger (NB III)-Diósgyőr

Ajánlott videó

Olvasói sztorik