Élet-Stílus

Az olasz válogatott elfogadta a meghívást

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) megerősítette, hogy augusztus 22-én sor kerül a világbajnok olasz válogatott vendégjátékára.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu





Az MLSZ honlapján olvasható Giancarlo Abetének, az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) elnökének faxüzenete, amelyben jelezte, hogy elfogadják a meghívást. A Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) főigazgatójával, ifjabb Török Ottóval történt egyeztetés alapján a Puskás Stadion adhat otthont a barátságos találkozónak, így 53 ezer néző láthatja a világbajnok fellépését.

Kisteleki István MLSZ-elnök szerint várhatóan a jövő héten további részletkérdésekről döntenek, például nyilvánosságra hozzák a belépők árait, és a jegyértékesítéssel kapcsolatos tudnivalókat is.

Az MLSZ május 30-án jelentette be, hogy Kisteleki megállapodást kötött Olasz Labdarúgó-szövetség képviselőivel, a FIGC sajtófőnöke június elsején ugyanakkor úgy nyilatkozott, még semmi sem biztos, hiszen akkor négy szövetséggel tárgyaltak az augusztus 22-én esedékes vendégszereplésről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik