Élet-Stílus

Ronaldo aligha lesz a Real játékosa

A spanyol Real Madrid továbbra sem tett le Cristiano Ronaldo szerződtetéséről, ám a jelek szerint a portugál sztár nem lesz a királyi klub játékosa, nagyobb realitása van annak, hogy 2012-ig szerződést hosszabbít az angol listavezető Manchester United együttesével.

A Real Madrid labdarúgócsapata nem sajnálná a pénzt a portugál cselgépre, ő azonban – mint mondta – jól érzi magát Manchesterben és „vörös ördögöknél” képzeli el a jövőjét. Cristiano Ronaldót 2010-ig szóló szerződés köti a Manchester Unitedhez, a klub és a játékos azonban már most tárgyal a kontraktus 2012-ig való meghosszabbításról. Ám ezek a hírek sem szegik Ramon Calderón kedvét, a Real első embere kijelentette: nem tett le az utóbbi időszakban varázslatosan játszó szélső szerződtetéséről.

„Nagyon szeretnénk, ha a nyártól a Real mezét viselné, de ő jelenleg a Manchester United játékosa, és az angol klub döntésén múlik, mi fog történni. Azt viszont megígérhetem, ha a MU úgy dönt, eladja Ronaldót, lépni fogunk” – mondta a Real-elnök.

A spanyol fővárosból olyan hírek érkeztek, hogy a Real Madrid akár 80 millió eurót (20 milliárd forintot) is megadna Cristiano Ronaldóért, ám Calderón ezt cáfolta, azt viszont már készséggel elismerte, hogy a királyi együttes Kakára, az AC Milan braziljára is szemet vetett. „Mint minden nagy klub, mi is szívesen látnák Kakát és Cristiano Ronaldót, mind a ketten fantasztikus játékosok, de biztos nem lesz könnyű megszerezni őket” – jegyezte meg Calderón.

„Megtiszteltetés a számomra, hogy több klub is érdeklődik irántam, de nagyon jól érzem magam Manchesterben, még évekig itt akarok maradni” – józanította ki a megszerzésesében reménykedő Real-híveket Ronaldo, aki remek formában van, idén már

18 gólnál jár, a Premier League-ben 16-szor volt eredményes. A portugál válogatott keddi edzésén azonban kisebb sérülést szedett össze, és csak szerda este derül ki, hogy pályára léphet-e Szerbia ellen.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik