Élet-Stílus

Beckham 150 millió euróra biztosította magát

Százötvenmillió euróra, azaz közel 38 milliárd forintra biztosította magát az Real Madrid középpályása. Az összeget több biztosítótársaságnak kellett összeadnia.

David Beckham előtt még egyetlen focista sem kötött ilyen összegű biztosítást. Nagyságrendileg két világhírű sztárnak, Jennifer Lopeznek és Mariah Carey-nek vannak hasonló szerződései. A két énekesnő átszámolva nagyjából egymilliárd euróra biztosította a testét.

Egyelőre még nem világos, hogy Beckham a 2007-ig érvényes szerződése után visszatér e a szigetországba. Jelentkező bőven akad, legutóbb a Bolton vezetői közölték, hogy szívesen látnák az angol válogatott egykori csapatkapitányát. “Természetesen azonnal vinnénk Davidet, nem ez lenne az első alkalom, hogy klasszisokat igazolna az egyesület.” – nyilatkozta a Wanderers edzője, Sam Allardyce.

Nem lenne meglepetés, ha otthagyná a Real Madridot Beckham, hiszen Fabio Capello irányítása mellett többnyire csak a kispadon kap helyet, és az angol válogatottba sem hívta meg Sven-Göran Eriksson utódja, Steve McClaren.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik