Élet-Stílus

A játékosok szerint Rajczi a legjobb

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) szavazásán az Újpest FC támadóját, Rajczi Pétert választották meg az év mezőnyjátékosának.

A 460 profi játékost érintő körkérdés alapján az elmúlt szezon gólkirálya, Rajczi Péter 178 szavazatot kapott, mögötte a debreceni Halmosi Péter lett a második (150), míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a fehérvári Sitku Illés (57) állhatott fel.

A legjobb kapus – 1999 után immár másodszor – Végh Zoltán (MTK), a legjobb 21 éven aluli futballista Tisza Tibor (Újpest), a legjobb külföldi Ibrahim Sidibe (DVSC), a legjobb NB II-es labdarúgó Korsós Attila (Gyirmót), a legjobb edző Csertői Aurél (Fehérvár), a legjobb bíró pedig Arany Tamás lett. A fővárosi ünnepségen különdíjat kapott az FC Fehérvárt erősítő Kuttor Attila, aki idén játszotta 500. találkozóját a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.

“Megtisztelő ez a díj, hiszen ezt azok ítéleik oda, akikkel hétről-hétre találkozom a pályán, a társaim, illetve az ellenfelek. Nagyszerű év áll mögöttem, az ősz azonban sikerülhetett volna jobban is. Az új bajnokság elejét kihagytam, később pedig sérülés is hátráltatott. Lesz ez még jobb is! A díjnak persze nagyon örülök” – nyilatkozta az FN-nek Rajczi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik