Élet-Stílus

Mourinho a bírót okolja

A Chelsea meglepetésre 2-1-re kikapott a középcsapatnak számító Tottenham vendégeként. Jose Mourinho, a címvédő szakvezetője Graham Poll játékvezetőt hibáztatja az együttese vereségéért.


A címvédő menedzsere nem fogta vissza magát, alaposan “kiosztotta” Graham Poll játékvezetőt. “Két mérkőzésünkön fújta a sípot, és ezeken buktunk öt pontot” – kezdte számonkérően a Jose Mourinho, aki elsősorban John Terry kiállítása miatt füstölgött.


“Nem értem Poolt, hiszen Terryt második sárga lappal kiállította, amiért visszahúzta Pascal Chimbondát, ellenben Hosszam Ghaly, a Tottenham labdarúgója végigjátszhatta a találkozót, annak ellenére, hogy könyökkel megütötte Michael Essient” – értetlenkedett Mourinho, majd hozzátette: a játékvezetőknek könnyű dolguk van, hiszen a nyilvánosság előtt nem kell megmagyarázniuk a “nyilvánvaló” hibáikat.

“Graham Poll a találkozó után hazament, és senki sem kérte rajta számon az ítéletit. Nincs ez így jól, a bíróknak is sajtótájékoztatót kellene tartaniuk egy-egy mérkőzés után. Bár az is igaz, hogy biztos jól megmagyaráznák a tévedéseiket. Én ugyanis még egyetlen olyan játékvezetőt sem láttam, aki azt mondta volna: hibáztam, befolyásoltam az eredményt, bocsánatot kérek” – így az edző.

A szezon során másodszor bukó Chelsea a második helyen áll a Premier League tabelláján, három pont a hátránya a listavezető Manchester Uniteddel szemben. Ezt Mourinho a következőképpen kommentálta: “Jobban örülnék annak, ha mi lennénk az élen, de azért a mostani állás sem tragédia.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik