Élet-Stílus

Beelőzött a Real Madrid

Egy héttel az elveszített El Clasico után szombat este Ronaldinho két góljával nyerni tudott a Barcelona. A Real Madrid hátránya nem csökkent, mivel a királyi gárda az egyik újonc otthonában kétgólos győzelmet aratott.

A két nagycsapat örülhetett, hiszen a Valencia kikapott szombat este, és a Real egy esetleges győzelemmel a Gimnastic Tarragona vendégeként megszerezhette volna a második helyet a tabellán.

Az újonc csapat jutott előnyhöz a 30. percben, miután az olasz világbajnok Cannavaro felrúgta a tizenhatoson belül Makukulát. A megítélt büntetőt Abel magabiztosan értékesítette. A sztárcsapat válasza negyedóra múlva érkezett: Roberto Carlos 18 méterről végezhetett el szabadrúgást, és a megpattanó bomba a hálóban kötött ki.

A szünet után öt perccel már Real-előnyt mutatott a kijelző, miután az újból alapembernek számító Ivan Helguera egy szöglet után fejjel vette be a házigazdák kapuját. Sokáig nem is változott az eredmény, majd pár perccel a rendes játékidő vége előtt egy szemrevaló támadást Robinho fejezett be egy gyönyörű kapáslövéssel.

Gimnastic Tarragona-Real Madrid 1-3 (1-1)
Gól:
Buades (30., 11-esből), illetve Roberto Carlos (44.), Helguera (50.), Robinho (86.)

Szombati eredmények
FC Barcelona-Recreativo Huelva 3-0 (1-0)
Gól:
Ronaldinho (29., 57., az elsőt 11-esből), Xavi (60.)

Racing Santander-FC Valencia 1-0 (0-0)
Gól:
Munitis (56.)
Piros lap: Regueiro (90., Valencia)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik