Élet-Stílus

A T-34-es nem tett jót az országimázsnak

A Magyar Turizmus Zrt-nek jelezték, hogy az utazásszervező irodák idegesek, a rendőrökkel szembemenő tank, a füstös utcák, a felborított autók miatt, egyelőre nincs lemondási hullám, a Danubius szállodalánc vezérigazgatója szerint az október már gyengébbre sikerült a szokottnál – írja a Népszabadság.

Galla Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója a Népszabadságnak arról számolt be, hogy az orosz, ukrán, cseh és amerikai külképviseletek vezetői jelentették, hogy az ide készülő külföldiek, és az utazásukat szervező irodák idegesek a Budapestről a médiűáben megjelent képek miatt.

Simon András, a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének szóvivője szerint egyelőre nincs lemondási hullám, de ez semmit nem jelent, mert már utószezon van, a szilveszteri rendeléseken azonban már biztosan megmutatkozik a hatás.

A Danubius vezérigazgatója, Deák Imre szerint az október máris gyengébbre sikerült, mint korábban. Elmaradtak a pluszrendelések, és a turisták elmaradására lehet számítani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik