Élet-Stílus

Real-győzelem vezéráldozattal

A Real Madrid Mahamadou Diarra góljával 1-0-ra verte a Betist a spanyol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának nyitómérkőzésén. A fővárosiak örömébe üröm is vegyült: Cicinho megsérült.

A Lyontól 26 millió euróért igazolt Diarra először volt eredményes a fővárosi csapatban: közeli fejessel vette be a vendéglátó Betis kapuját. A Real több helyzetet is kialakított a mérkőzésen, de – egy kivételével – valamennyit elhibázta, míg Iker Casillasnak csak egyszer kellett védenie.

Fabio Capello, a madridiak olasz vezetőedzője, akárcsak az előző fordulóban, most is csak a kispadon szorított helyett a David Beckhamnek, az angol labdarúgó posztján Jose Antonio Reyes szerepelt, és nyújtott elfogadható teljesítményt.

A Real Madrid Betis elleni győzelme vezéráldozattal járt: a találkozó 29. percében a brazil Cicinho súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. Az első diagnózis szerint a jobb térdében elszakadt a keresztszalag.


“Igen, erre gyanakszunk, de szükség van néhány vizsgálatra, hogy pontosan lássuk, Cicinho milyen sérülést szenvedett” – nyilatkozta Juan Carlos Hernandez, a Real Madrid orvosa. Amennyiben a vasárnapi kivizsgálás megerősíti a csapatorvos gyanúját, a védőre hosszú kihagyás vár, a szezon nagy részében az oldalvonalon túlra kényszerülhet.

Primera Division, 4. forduló:
Real Betis-Real Madrid 0-1 (0-1)
Gól:
Diarra (7.)
Kiállítva: Nano (Betis, 96.)

Vasárnapi program:
Atlético Madrid-Sevilla, 19:00
Celta Vigo-Osasuna, 20:00
Getafe-Athletic Bilbao, 20:00
Gimnastic-Racing Santander, 20:00
Levante-Deportivo La Coruna, 20:00
Real Mallorca-Espanyol, 20:00
Real Sociedad-Recreativo Huelva, 20:00
Villarreal-Real Zaragoza, 20:00
FC Barcelona-Valencia, 21:00

Ajánlott videó

Olvasói sztorik