Élet-Stílus

Az FTC cégvezetője irányítja az MLL-t

Tepszics Ignácot, a Ferencváros cégvezetőjét választották meg a Magyar Labdarúgó Liga (MLL) elnökének a szervezet szerdai taggyűlésén. Az elnök és az új elnökség mandátuma december 31-ig érvényes.

Bár eleinte nem volt meg a kellő létszám, rövid várakozás után a taggyűlés határozatképes lett, így már nem volt akadálya a szavazásnak. Az elnökség megválasztása előtt a tagok megvitatták az MLL jövőjével kapcsolatos nézeteiket, valamint tájékoztatást kaptak a szervezet eddigi működéséről, a televíziós közvetítési jogok értékesítésével kapcsolatos információkról, a problémákról és a következő időszak tennivalóiról.

Ezután következett a vezetőség megválasztása. Az MLL elnöki feladataival a szervezetet eddig irányító ad hoc bizottság elnökét, Tepszics Ignácot bízta meg a tagság. Az elnökség két tagja Klement Tibor és Csorba Ottó lett. Létrejött az új Felügyelő Bizottság is: a grémium elnöke Illés János, tagjai pedig Sallói István és Kisjuhász Gyula. Az elnökség mandátuma 2006. december 31-ig szól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik