Élet-Stílus

Meggondolta magát Aragonés

Úgy tűnik, mégis a posztján marad Luis Aragonés, a németországi világbajnokságtól a nyolcaddöntőben búcsúzott spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

“Van hozzá erőm, hogy még négy évig folytassam a munkát” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján a 67 éves szakember, aki szerdán még úgy nyilatkozott: feláll a kispadról, mert nem teljesítette a maga által kitűzött minimális célt, az elődöntő elérését, s a csapata kiesése az ő hibája. A spanyolok hibátlan teljesítménnyel jutottak tovább a csoportküzdelmekből, ám a nyolcaddöntőben 3-1-es vereséget szenvedtek a franciáktól.

A spanyol szövetség a vb-kiesés ellenére marasztalta a trénert, s a 2008-as Európa-bajnokságig szóló szerződést kínált fel neki, amit Aragonés – bár ő négy évről beszélt – el is fogadott és alá is írt.

“Én vagyok a felelős a korai kiesésért. Biztosan folytatom edzői karrieremet, ám egyelőre még nem tudom hol” – mondta a 67 éves Aragones, aki klubszinten már olyan csapatoknál dolgozott, mint az FC Barcelona, a Valencia és az Atlético Madrid.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik