Élet-Stílus

Átépítik a Puskás Ferenc Stadiont

Ötletpályázatot írtak ki a Puskás Ferenc Stadion átépítésére, amelyre a magyar Eb-rendezéstől függetlenül mindenképpen sor kerül.

A Puskás Ferenc Stadion és létesítményeinek átépítésére ötletpályázatot írtak ki. A pályázatra számos munka érkezett, ezek közül néhány látványtervet közlünk.

A labdarúgó Európa-bajnokság helyszínéül kiszemelt stadion az európai szövetség decemberi döntésétől függetlenül mindenképpen elkészül az UEFA szabványainak megfelelően.

A “bajnoki döntőt” itt játsszák

Az éllovas Újpest FC szombaton 16:20 órakor a Puskás Ferenc Stadionban fogadja az FC Fehérvár együttesét a labdarúgó Borsodi Liga utolsó fordulójában.

A Fehérvár elleni találkozó bajnoki döntőnek is beillik, hiszen amennyiben Mészöly Géza tanítványai begyűjtik a három pontot, akkor 1998 után újra aranyérmet ünnepelhetnek.

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága kedden úgy döntött, hogy november 30-ig megvonja a lila-fehérektől a pályaválasztói jogot – azaz bezárja a Szusza Ferenc Stadion – a május 20-án, az MTK Budapest ellen történt szurkolói rendbontás és bíróverés miatt. Dányi Szilárd, az Újpest FC ügyvezetője közölte: a klub fellebbez az fb elsőfokú ítélet ellen.

A jegyeket az Újpest FC székházában, valamint a mérkőzés helyszínén is meg lehet vásárolni a szombati találkozóra, a bérletek érvényesek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik