Élet-Stílus

Lampard: a brazilokat akarjuk

Egy nappal a magyarok elleni 3-1-es győzelem után az angol válogatott tagjai már előre tekintenek. Frank Lampard például szeretne revánsot venni a brazilokon a legutóbbi tornán elszenvedett vereség miatt.

A Chelsea 27 éves középpályása nem játszott a 2002-es vébé negyeddöntőjében, de ennek ellenére mindenképpen szeretne visszavágni. Akkor a selecao 2-1-el kiejtette az angol csapatot.

A focirajongók többsége Brazíliát tartja a június 9-én kezdődő németországi világbajnokság favoritjának. Ezt Lampard is így látja, de úgy érzi, hogy esélyes a végső győzelemre az összeszokott angol válogatott. „Nagyon szeretnék ellenük játszani, és helyretenni a dolgokat a négy évvel ez előtti vereség után. Tartozunk magunknak annyival, hogy megverjük őket.” – nyilatkozta a kicker magazinnak Lampard. „Jó védekezésre, gólokra és egy csipetnyi szerencsére van szüksége minden csapatnak ha nyerni akar. Teljesen mindegy, hogy klubszintű, válogatott, professzionális vagy amatőr fociról beszélünk.” – tette hozzá a Chelsea sztárja.

Anglia a B csoportban Paraguay, Svédország és Trinidad és Tobago válogatottjával játszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik