Élet-Stílus

Leszerepeltek van Bastenék

A holland csapat védője a csütörtöki napon súlyosnak tűnő sérülést szenvedett az U21-es válogatottal vívott mérkőzés során, amelyen gólnélküli döntetlen született.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi a baja Kew Jaliens-nek, akit Marco van Basten a jelölt az előzetes 28-fős keretbe. Az AZ Alkmaar védője nem is megalapozatlanul abban reménykedett, hogy szerepet kaphat a németországi világbajnokságon. Könnyen elképzelhető azonban, hogy nem tud részt venni a tornán Jaliens, akinek a sorsa az elkövetkező napokban fog eldőlni.

Az U21-esekkel játszott mérkőzésen a holland csapat meglehetősen gyenge, 0:0-s eredményt ért el. Igaz a csapatban nem szerepelt Ruud van Nistelrooy. Van Basten döntött a Manchester United csatárjának a kihagyása mellett, miután a játékos a hét során összetűzésbe keveredett az angol klubbal. Nistelrooy miután meghallotta, hogy nem jelölték az utolsó, a BL-szereplésről döntő sorsdöntő bajnoki kezdő tizenegyébe egyszerűen kocsiba ült és hazahajtott. A Charlton elleni meccset mellesleg 4:0-ra hozták a Vörös Ördögök, és ezzel bebiztosították a helyüket a Bajnokok Ligájában.

Sir Alex Fergusson a történtek után jelezte, hogy a továbbiakban nem tart igényt a csatár szolgálataira. Egyelőre azonban még nem tisztázódott végérvényesen Nistelrooy sorsa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik