Élet-Stílus

Csányi Sándor az év színésze

Az idei Súgó Csiga fődíját Csányi Sándor a Színházi Világnaphoz kapcsolódó keddi rendezvényen vehette át a Művészetek Palotájában.

A győztes kedden este Alföldi Róberttől, a Súgó Csiga Páholy örökös tagjától vehette át a Pesti Est Súgó internetes szavazásán alapuló közönségdíjat. A Művészetek Palotájában a közönség először Alexander Gelman színművét, a Padot láthatta, Dér Denisa és Őze Áron főszereplésével. A jó hangulatról Hajós András és Hegyi György, az Emil.Rulez! együttes tagjai, a kedd esti gála műsorvezetői gondoskodtak.

Az első szavazó kör március 19-ig tartott, amelynek során a nagyközönség 25 művész közül jelölhette kedvencét a díjra. Szavazni a www.sugocsiga.hu weboldalon és a budapesti színházakban található ingyenes képeslapokon lehetett. A második körben a 25 legtöbb szavazatot kapott művészből kellett kiválasztani a 12 legnépszerűbbet.

A Súgó Csiga idei győztese egy évig lehet boldog tulajdonosa a legnépszerűbb színész és színésznő díjának. 2007-ben a Csiga ismét tovább vándorol. A Pesti Est ingyenes programmagazin 2001-ben indította el internetes szavazását, hogy a közönség voksai alapján kiderüljön, kik állnak a publikum szívéhez a legközelebb. A színészek listáján „nagy öregek”, viszonylag ismeretlen fiatal színészek és színésznők, valamint a fiatal lányok által körülrajongott ifjú titánok az idén is körülbelül egyforma arányban szerepeltek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik