Belföld

Volner János: Orbán Ráhel és férje legyen a példa! 

tiborcz-istvan(960x640).jpg (Array)
tiborcz-istvan(960x640).jpg (Array)
A Jobbik frakcióvezetője ajánlotta mindenki figyelmébe a saját a saját lábára álló, sikeres és szorgalmas párt.

Egy korábban 369 millió forintért meghirdetett XII. kerületi villát vett meg Orbán Ráhel férje a nyáron. Tiborcz István a Matolcsy György MNB-elnök fia által tulajdonolt Origónak azt mondta, az ingatlant üzleti célra vette, de az épületről kiderült, hogy életveszélyes volt, ezért fel kell újítani. 

A Jobbik frakcióvezetője most közösségi oldalán – a “romos és felújítandó” állapotú ingatlan fotói mellé – ironikus életmódtanácsot adott és példaként állította mindenki elé Orbán Viktor lányát és férjét.

Az ifjú pár a devizahiteles családokkal ellentétben nem ragaszkodik ósdi, túlhaladott módon a bankhitelekhez, ezért inkább ki is pengették az ingatlan teljes vételárát. És mivel a képen látható putriban mégsem lakhat egy, a saját lábára álló, sikeres pár, rögtön át is építik az egészet. Ha már egyszer szorgalmas, kitartó munkával megkeresték a rávalót… Vegyenek példát róluk Önök is!

A miniszterelnök vejének lenni, ahogy mondtam, számos kötöttséggel jár, és az ember támadásoknak van kitéve, bármit is tesz. Másrészről azonban nagy tisztelettel és örömmel tölt el, hogy az apósom Orbán Viktor.

Ezt is az Origónak adott interjúban mondta Tiborcz István, aki többször is visszatért az őt ért méltatlan sajtótámadásokra, amelyek miatt átnyergelt az ingatlanbizniszre. Szerinte Magyarországon a miniszterelnök családtagja nem foglalkozhat bármivel, pedig annak idején ő nem apóst, hanem társat választott.

Kiemelt kép: MTI, Burger Barna

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik