Belföld

Két halálos baleset is történt vasárnap este

Fának csapódott egy személyautó Bágyogszovát és Bodonhely között vasárnap este, a jármű vezetője a helyszínen meghalt – tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy az autóban más nem utazott. A helyszínelés idejére  rendőrség teljes szélességében lezárta az utat.

Három személyautó ütközött egy alsóbbrendű úton Tófű és Szászvár között vasárnap este, a balesetben egy 66 éves nő a helyszínen meghalt – olvasható a police.hu oldalon. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat eltereli.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt írta, hogy az egyik jármű kigyulladt, a lángokat a bonyhádi és a komlói hivatásos tűzoltók fojtották el. Az ebben a kocsiban utazók könnyebb sérülésekkel vészelték át a karambolt. A másik autóba két ember beszorult, őket a tűzoltók szabadították ki. Egyikük életét már nem lehetett megmenteni, másikuk súlyosan megsérült. A harmadik jármű utasai nem sérültek meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik