Belföld

A Momentum Fekete-Győr András “kiszivárgott” beszédével támadja be nyugdíjasügyben a Fideszt

A Momentum kirakott a Facebookra egy olyan videót, amelyben Fekete-Győr András egy álkiszivárgott hangüzenetben hívja fel a nyugdíjasokat. Majd egyébként elmondja, hogy a párt tiszteli annyira a nyugdíjasokat, hogy ne hívja fel őket egy ilyen üzenettel.

A videóval a párt nyilván a Fidesz legújabb Vona-ellenes kampányára reagál, ahol egy géphang az alábbi üzenettel hívja majd fel a nyugdíjasokat:

Jó napot kívánok, a Fidesz nevében keresem. Azért hívom, mert önnek is tudnia kell, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke megsértette a nyugdíjasokat. Azt mondta róluk, hogy szennyvíz folyik a szájukból, magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, és trágárul ordibálnak. Ez felháborító! A Jobbik szégyellheti magát! Nem először fordítanak hátat az időseknek, nem először sértegetik őket. Vona Gábor kijelentése csak a legutóbbi példa. Ne felejtsük el, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk! Köszönöm, hogy meghallgatott.

Emellett csütörtökön tartanak egy olyan konferenciát is Csillebércen, ahol minden magyar párt részt vesz, és a nyugdíjasok szavazataiért megy majd a harc.

A következő lépés nyilván a Momentum Magomed-videója lesz, ami azzal kezdődik majd, hogy

Jó napot! Engem Fekete-Győr Andrásnak hívnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik