Belföld

Kiengedték a kabriós verekedő exét, de van még egy gyanúsított – újabb részletek

Szabadlábon védekezhet a továbbiakban az a 24 éves lány, aki durván bántalmazott egy másik fiatal nőt többek szeme láttára – válogatott szitkok közepette – az utcán. A verekedőt a kihallgatása után engedték el. A rendőrségtől megtudtuk: nem tett vallomást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a 24.hu kérdésére, miszerint van-e az ügynek más gyanúsítottja, azt közölték, elkapták csütörtökön a felvételt készítő 25 éves nőt is, aki ellen társtettesként elkövetett súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás. Őrizetbe ő sem került.

A hangját szintén hallani a videón. Gyakorlatilag nem engedte, hogy a szemtanúk leállítsák a verekedőt.

Ahogy arról beszámoltunk, az esetre úgy derült fény, hogy a bántalmazásról készült videó felkerült az Intstagramra szerdán. A felvételen az látható, hogy egy fiatal nő nekiesik egy másik lánynak a hajánál fogva rángatja, tépi, üti és rugdossa, a nyakára lép. A felvételt a verekedő töltötte fel, és bár rövid időn belül el is távolította azt, addigra már máshol is felbukkant.

Információnk szerint az eset egyébként a XIII. kerületben történt, a Pozsonyi úton. Kérdésünkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy súlyos testi sértés kísérlet gyanúja miatt indítottak eljárást, és csütörtökön a délutáni órákban egy 24 éves budapesti nőt fogtak el.

Úgy tudjuk, a verekedő nő  a Dózsa György úti halálos balesetben érintett kabriós barátnője – pontosabban már csak a volt barátnője. A Bors csütörtökön arról írt, hogy

a megvert lány egy fitnesz-modell, aki együtt bulizott M. Richárddal a Balaton Soundon, és szinte minden hajnalban nála kötött ki, de nem csak a szállodában, a fesztiválon is szexeltek, emiatt esett neki a lánynak a férfi exe. A lap szerint a szakítás ellenére a kabriós ment el a rendőrségre egykori barátnőjéért, és vitt magával egy ügyvédet is.

Olvasói sztorik