Belföld

Kollégáit mérgezte egy pécsi ápolónő

Súlyos testi sértéssel gyanúsítanak egy pécsi ápolónőt, aki a kollégáit akarta megmérgezni – számolt be a Híradó.hu. A nyomozók szerint a 30 éves nő több alkalommal is mérget tett a kollégái kávéjába és teájába. Többen rosszul lettek és orvosi kezelésre szorultak.

Az ápolónőt őrizetbe vették, az ügyészség pedig a bizonyítékok eltüntetése, a tanúk befolyásolása, illetve a bűnismétlés veszélye miatt az előzetes letartóztatását kezdeményezte. A bíróság ezzel szemben elegendőnek ítélte a lakhelyelhagyási tilalmat, az ügyészség fellebezést nyújtott be. A letartóztatásról a Pécsi Törvényszék fog dönteni.

A Szabad Pécs lehozta a Pécsi Tudományegyetem közleményét, ebben azt írták:

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ neurorehabilitációs osztályán az elmúlt időszakban a munkatársak körében több váratlan rosszullét alakult ki. A Klinikai Központ és az érintett klinika vezetése annak érdekében, hogy mielőbb megszüntessék ezt a jelenséget, haladéktalanul vizsgálatot indított az ügyben. A vizsgálat eredménye alapján a Klinikai Központ elnöke feljelentést tett a rendőrségen, ismeretlen tettes ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik