Belföld

Orbán nagyot téved, ha azt hiszi, Farkast támogatják a romák

orbán viktor cigányönkormányzat (orbán viktor, balog zoltán, pintér sándor, farkas flórián, )
orbán viktor cigányönkormányzat (orbán viktor, balog zoltán, pintér sándor, farkas flórián, )
Kamuküldöttek kamugyűlésen választották újra Farkas Flóriánt a Lungo Drom elnökének.

A szervezet zalai elnöke, Vajda László után a heves megyei elnök is azt mondta, a tisztújítást Farkas nem véletlenül álcázta ebédnek, a Lungo Drom elnökét ugyanis nem valódi küldöttek választották meg. Lakatos Oszkár szégyennek tartja a történteket. A Hír Tv-nek azt mondta, sok embert azonosítottak.

Olyanok jelentek meg, akik soha nem voltak elnökségi tagok, sőt tagjai sem a Lungo Dromnak.

A Lungo Drom küldöttgyűlésére minden megyéből 20 főt kellett volna delegálni, amit előtte meg kellett volna előznie a megyei választmányi ülésnek. Farkas Flórián azért volt egyedüli elnökjelölt, mert „kamuküldöttek voltak, meg kamugyűlés”. Ő régóta mondja, hogy “meleg a pite” a miniszterelnöki biztos körül, szerinte a gyűlés is Orbán Viktor miatt volt sürgős.

Megtámadják Farkas Flórián elnökségét
Érvénytelenítenék a küldöttgyűlés döntését.

Lakatos furcsállja Orbán Viktor hozzáállását, mert

mindenki látja, akinek van szeme, hogy a magyarországi cigányság nem támogatja Farkas Flóriánt.

A Lungo Drom szervezetei azért szűnnek meg, mert „ilyen elnököt nem támogathatnak”, Farkas Flórián pedig már nem is mer vidékre menni, kiállni az emberek elé.

A Heves megyei elnök szerint a kormányfő azért ragaszkodik a roma vezetőhöz, mert az ORÖ fideszes kifizetőhely volt, ha Farkas bukna, mások is buknának. Az önkormányzatnál történt visszaéléseket jelezték Balog Zoltánnak, a rendőrségnek, az ügyészségnek, de Farkast csak az OLAF hallgatta ki. Ennek oka Lakatos szerint a politikai nyomásgyakorlás.

A Lungo Drom nem egyenlő a cigánysággal

Ezt már a Cserdi csoda megvalósítója mondta. Bogdán László polgármester szintén a Hír TV-ben arról beszélt, hogy Farkas Flórián az egyetlen ember, aki gátolja a cigányság felemelkedését. Azt mondta, a Lungo Drom nem egyenlő a magyar cigánysággal, azt pedig szerinte sem lehet tudni, kik azok, akik elnökké választották.

Ez a száz valaki, akiről senki semmit nem tud, megszavazta ezt a lehetetlen helyzetet. Lehetetlen helyzetbe hozzák a magyarországi cigányságot, lehetetlen helyzetbe hozzák az országot, és megy a mutyizás, a pénzlenyúlás, a mosoda. Ebbe nem fér bele a tisztességes cigány mentalitás, és az általánosításokat erősítik. Ma Magyarországon Farkas Flórián egyetlenegy gátló tényező, aki a cigányság felemelkedését igazán meg tudja gátolni, mert a többségi társadalom nyilvánvalóan elzárkózik mindenféle cigánykérdéstől. Azt gondolják, hogy minden cigány olyan, mint a Farkas Flórián.

„Farkas Flórián az egyetlen ember, aki meggátolja a cigányság felemelkedését”
Ezt mondta Cserdi polgármestere. Meg azt is, hogy a botrányos Lungo Drom gyűlés után lehetetlen helyzetbe hozták a cigányságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik