Belföld

Megerőszakolta, teherbe ejtette saját, 12 éves kislányát

Hétfőn döntenek a férfi sorsáról.

A vád szerint a tápiószőlősi L. Róbert 2015 áprilisában egyik gyermekét elküldte a boltba, majd 12 éves kislányát – aki próbált védekezni – megerőszakolta. Az ügyben várhatóan ma hirdet ítéletet a Budapest Környéki Törvényszék – írja a Bors.

Nevelése alatt álló, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt kell felelnie.

A férfinak és élettársának két gyermeke született. Kisebbik gyermekét – a vádirat szerint – egy évvel korábban kezdte „nézegetni”. A vád szerint aznap, amikor megerőszakolta, a kislány az ágyon tévézett, amikor a férfi odalépett hozzá, fogdosni kezdte. A gyerek ellenkezett, de nem tudott menekülni a szorításából, hiába fenyegette, hogy elmond mindent az anyjának.

El akarsz vitetni a rendőrökkel?

A férfi ennyit kérdezett, szétfeszítette kislánya lábait, megerőszakolta, majd megfenyegette, hogy ne merészeljen beszélni az anyjának. A lány teherbe esett. Anyja augusztus elején elvitte a ceglédi kórházba. A lány és édesanyja kérésére művi terhességmegszakítást hajtottak végre.

L. Róbert tagadja, de az igazságügyi hemogenetikai szakértő szerint nagy valószínűséggel ő volt a biológiai apa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik