Belföld

Tíz napra részben leáll a 4-6-os villamos

A vágányokat és paneleket is kicserélik itt-ott, emiatt majdnem két hétre elveszítjük a nagykörúti villamost.

Menetrendszerűen bekövetkezik minden nyár legszörnyűségesebb része a pestiek számára: a BKK ideiglenesen pótlóbuszra kényszeríti a népeket a 4-6-os villamos helyett. A BKK közlése szerint ezúttal

június 17-étől, szombaton 0:30-tól június 27-éig, kedden 4:00 óráig tart majd az éjjelenkénti pótlás a dél-budai végállomások és a Corvin-negyed között.

Az ok: panel- és síncsere az Irinyi József utcában és a Goldmann György téren. Ahogy írtuk, a pótlás inkább az éjjeli forgalmat érinti majd, ugyanis 0 és 4 óra között zajlik.

Mindezen felül június 17-18-án hétvégén Dél-Budától egészen a Nyugati pályaudvarig járnak majd a pótlóbuszok, a villamosok pedig a Széll Kálmán tértől az Oktogonig. Ennek oka, hogy a Ferenc körúton és az Erzsébet körúton síncserét végeznek.

Szintén pótlás lesz a következő, június 24-25-i hétvégén is, ekkor a villamos teljes vonalán buszos pótlás lesz, mert a Szent István és a Margit körúton pályakarbantartást végeznek. Ez a 17-es villamost is érinti majd, ami ekkor csak a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között fog járni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik