Belföld

Elnapolják Orbán Viktor születésnapját

Felhőszakadás miatt esőnapot tartanak a szervezők.

Szombathelyen nagyszabású ünnepséget szerveztek volna május 31-re, Orbán Viktor 54. születésnapja alkalmából. A V, Mint Vas Egyesület ironikus meghívója szerint az ünnepségen

pártunk és kormányunk elkötelezett szimpatizánsai szavalnak dicsőítő verseket, mondanak köszöntő beszédeket a jeles ünnep alkalmából.

Dresszkód: kisdobos vagy úttörő nyakkendő, ávós ballon, bőrkabát, fakabát, de elfogadható más, az alkalomhoz illő ruházat is.

Tavaly egyébként valóban született egy költemény a miniszterelnökről.

"Tán Isten küldte őt, ide le a földre" - verset írtak Orbánhoz
Esetleg ha van zsebkendő a közelben, az nem árt.

Idén az ünnepségre a szervezők hivatalosan is meghívták Orbán Viktort és Puskás Tivadar polgármestert, de az időjárás közbeszólt.

Esőnap

A szombathelyi szervezők a rossz idő miatt (amit – szerintük – egyértelműen Soros György és bérencei intéztek el) június 3-ára, szombatra napolták az ünnepséget. (A felhőszakadás miatt citromsárga elsőfokú figyelmeztetést adtak ki szerdára.)

Facebook-oldala szerint a V, Mint Vas Egyesület nem enged “az elnyomó imperialistáknak” és igenis megünnepli a kormányfőt, szombaton a főtéren. Lesznek majd beszédek és retró slágerek, indulók az ’50-’80-as évekből, sörsátor, stadionavatás, foci és minden, ami az Orbán-kormányra emlékezteti a szervezőket, akik az ünnepség végén kisvasúttal vonatoznak Felcsút Végállomásig.

Kiemelt képünk a V, mint Vas Egyesület Facebook-oldalának illusztrációja. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik