Belföld

Ujhelyi: El a kezekkel a Budapest Park-tól!

Megírtuk, hogy a Ferencvárosi Önkormányzatban a kormányoldal és az ellenzék közösen akarja megszüntetni a Budapest Parkot, pedig a terület nem is tartozik a kerület fennhatósága alá. Pál Tibor szocialista önkormányzati képviselő már több beadványt is intézett a ferencvárosi polgármesterhez, hogy Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét zárják be, és nyissanak parkolót a helyén.

Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője Facebookon nyilvánította ki véleményét, posztjában azt írta,

Na neee! El a kezekkel a Budapest Park-tól! A ferencvárosi képviselőnk nem egyenlő az MSZP-vel! A hazai könnyűzenei élet kedvelt koncerthelyét, tízezrek egyre inkább kultikus találkahelyét nagy baromság lenne eltiporni! Tibi és a helyi Fidesz keressen más “nünükét” magának!

Közben egyébként a Budapest Park jelezte, hogy szeretnének mindenkit megnyugtatni, a Budapest Fővárossal kötött bérleti szerződésük 2019 végéig érvényes, semmilyen hivatalos jelzést nem kaptak arról, hogy bárki korlátozni szeretné a működésüket, eddig mind a kerületi, mind a fővárosi önkormányzat részéről pozitív hozzáállást tapasztaltak.

Büszkék vagyunk rá, hogy évek óta konfliktusmentes a működésünk, és bízunk benne, hogy ez így is marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik