Belföld

A BKV szerint nem úgy történt az eset, ahogy a babakocsis nő mondta

Megírtuk, hogy egy 22 éves nő a Hősök terén szállt volna le öt hónapos kisfiával a 75-ös troliról, ám mivel babakocsiját nem tudta egyedül leemelni a járműről, egy nő segített neki. Első próbálkozásra nem sikerült leszállniuk, mert a sofőr rávágta az ajtót a babakocsiban fekvő gyermekre.

Ekkor az egész busz kiabálni kezdett és újra kinyílt az ajtó. Segítettek neki leadni a babakocsit, viszont a nő orra előtt bezárta az ajtót, aki ezek után a Benczúr utcánál szállt le a troliról, majd gyorsan visszarohant a Hősök tere felé. Szerencséje volt, hogy a jólelkű utas megvárta őt a kisfiával.

A BKV kamerafelvételekre hivatkozva az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a babakocsiban fekvő gyermek nem egy idegennel maradt ott a buszmegállóban, hanem egy másik nővel, aki az anyával és vele utazott – írja az Index. A BKV szerint a troli indulása után a nő nem jelezte a sofőrnél a problémát, illetve a sofőr sem viselkedett agresszívan. A közlekedési társaság elmondása szerint a babakocsi sem rongálódott meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik