Belföld

Ledobhatták az emeletről a Budapesten meghalt brit férfit

Átverés áldozata lehetett a 36 éves Paul Bush, aki 2014-ben rejtélyes körülmények közt vesztette életét Budapesten.

A férfi 12 társával érkezett barátja, a vőlegény Steve Palmer legénybúcsújára a magyar fővárosba augusztus 29-én 11 óra 45 perckor.

20 óra 45 perckor kocsmatúrára indultak, hat bárban is italoztak. Az áldozatot utoljára hajnali 1 órakor látták a táncparketten. Éjjel a társaság tagjai szétváltak, különböző időpontokban tértek vissza a szállodájukba.

Bush eltűnésének másnap 10 óra 50 percig senki nem tulajdonított jelentőséget, de ekkor nem jelent meg a közös reggelijükön. A csoport értesítette a rendőrséget, de addigra megtalálták a holttestét.

Kifosztották, meggyilkolták

A nyomozati anyag szerint a brit férfit az egyik térfigyelő kamera rögzítette hajnali 1 óra 49 perckor, amint egy prostituálttal belép egy budapesti épületbe. A prostituált alig pár perccel később egy nő és egy másik férfi társaságában elhagyta a házat.

Bush holttestét hat órával később találták meg a lépcsőház legalján cipő és nadrág nélkül. Pénztárcáját és mobiltelefonját ellopták tőle.

A boncolás során kiderült, Bush belső vérzést szenvedett, eltört a nyaki csigolyája, több bordája és a koponyája is berepedt, valószínűleg ledobhatták valamelyik emeletről.

A Mirror cikke szerint a brit hatóságok csalódtak magyar kollégáikban, akik még mindig nem tudták megerősíteni, hogy a térfigyelő felvételein látható három gyanúsítottat elkapták-e már.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik