Belföld

Veronai busztragédia: egyetemista is életét vesztette

A Budapesti Gazdasági Egyetem megrendülten értesült róla, hogy a pénteken tragikus balesetet szenvedett buszon utazott a Pénzügyi és Számviteli Kar három hallgatója is – számolt be Facebook-oldalán az intézmény. Az intézmény egy hallgatója, S. Tímea könnyebb sérüléseket szerzett a balesetben.

Mint írják,

V. Laura a hivatalos megerősítés szerint a tragikus balesetben életét vesztette. P. Norman vélelmezhető, azonban halálhírüket a DNS-vizsgálatok még nem erősítették meg.

Hallgatóikra január 23-án 17 órakor mécsesgyújtással emlékeznek a Pénzügyi és Számviteli Kar főbejáratánál. A poszt szerint

a tragédia feldolgozásában a PSZK pszichológusai, Felleginé dr. Takács Anna és dr. Szántó Szilvia nyújtanak segítséget az Egyetem hallgatóinak, akik a tragikus baleset áldozatait ismerték, szerették.

Hétfőre nemzeti gyásznapot rendelt el a kormány Orbán Viktor miniszterelnök kezdeményezésére. A veronai buszbalesetben tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik