Belföld

Egyik élettársát bezárta, a másikat halálra verte a budapesti férfi

Két élettársát is brutálisan bántalmazta egy budapesti férfi, aki ellen most emeltek vádat. Az egyik asszony életét már nem lehetett megmenteni.

Az egyik nő 2013 augusztásban költözött oda a férfihoz egy XI. kerületi lakásba. A vádirat szerint ahogy ez megtörtént, az idős ember három hétre bezárta az asszonyt, bereteszelte az ajtókat, az ablakok pedig olyan kicsik voltak, hogy a nő azokon keresztül nem tudott volna elmenekülni. Ezalatt a támadó háromszor megverte élettársát, általában akkor, amikor az asszony megpróbált elszökni.

Másik áldozatával 2014 februárjában költözött össze, szintén a XI. kerületben. Az asszony következő év januárjában elhagyta, mert megismerkedett valakivel, de a vádlott addig kérlelte, míg végül pár nappal később visszament hozzá. A férfi ennek ellenére dühös volt rá, és miután hazaköltözött, két napon keresztül bántalmazta. Az asszonynak több bordája és mindkét alkarja eltört, ezen felül súlyos mellkasi sérülést is szenvedett.

A rendőrséget a támadó lánya értesítette, mert a nő átment hozzá, hogy segítséget kérjen. Az egyenruhások hívtak végül mentőt az asszonyhoz, brutális élettársát pedig előállították.

A sérült élettért azonban hiába küzdöttek az orvosok, néhány napon belül meghalt – tájékoztatott a Fővárosi Főügyészség hétfőn.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik