Belföld

A TV2 egyszerre 12 pert veszített el Juhász Péterrel szemben

Juhász Péter, az Együtt alelnöke Facebook-oldalán jelentette be, hogy egyszerre 12 helyreigazítási pert nyert meg a TV2-vel szemben. Mint mondta, a pereket azért indította, mert a csatorna hamisan híresztelt mindent, ami róla és Portik Tamásról szólt.

Portik Tamással egyetlen alkalommal találkoztam. A bíróságon, amikor Rogán ellen vallott. Ezzel szemben a TV2 mindenféle hazugságot összehordott erről, amik nem voltak igazak. Ma a bíróság is kimondta, hogy teljes joggal állítható, hogy hazudott mind az a bűnöző, aki a TV2-nél nyilatkozott, mind az, aki bármi mást állít bármilyen más üggyel kapcsolatban

-fogalmazott Juhász, aki a videóban nem kívánta elismételni, hogy milyen más ügyekben állítottak róla valótlanságot – nehogy terjedjenek a fals információk.

Az Együtt politikusa a mostani 12, TV2-s nyertes per mellett az Origóval, a Magyar Időkkel szemben is feljelentést tett, ezekben az ügyekben összesen 5 nyertes per ítéletének leírását tartotta a kezében. Juhász úgy látja:

Látszik az más politikusok lejáratásából is vagy az azzal való próbálkozásokból hogy a Fidesz médiája ma már semmi mást nem csinál, mint hazudik. Arra van, hogy a putyini propagandát csúcsrajáratva gyakorlatilag semmi mást nem tesz, mint álhíreket gyárt, álhíreket generál ellenzéki politikusokról.

És ha már per: mint ismert, nemrégiben a Tényekben óriási baklövést követtek el, mikor a hvg.hu újságírójának képe helyett egy névrokona arcmását használták fel egy lejárató riportban. A botrányba kevert állatvédő is feljelentést tett a TV2 ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik