Belföld

Tizenhét métert repült a Nyíregyházán elütött lány – Videó

Tizenhét métert repült az a fiatal, akit a nyíregyházi Sóstói út és Etel köz sarkán lévő zebrán ütött el egy furgon. A lány az út mellett zuhant a földre, a balesetet egy biztonsági kamera végig rögzítette:

A gázoló egy 88 éves férfi. A Blikk azt írja, a vétlen fiatal pillanatok alatt felocsúdott, ám nem az esetleges sérüléseivel foglalkozott, hanem a lábáról lerepült fél pár csizmájának sorsa érdekelte. A lábbelit az ütközéskor ugyanis teljesen elnyelte a föld. Hosszas keresés után az egyenruhások végül megtalálták, mégpedig az egyik közeli fa legmagasabb ágain. A kétségbeesett lányt megfigyelésre a közeli kórházba szállítottak, ám ő mindvégig ragaszkodott a csizmájához. Végül a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület segítette vissza a kedvenc lábbelijéhez.

„Sajnos valakinek a kárán ugyan, de nagyot nevettünk” – mondta Vincellér Tibor, az egyesület elnöke. Amikor beérkezett a telefonhívás, nem akartak hinni a fülünknek, hogy egy csizma miatt kell kivonulniuk, ilyen esettel még nem találkoztak.  aki, mint mondja, ilyen esettel még nem találkoztak.  Végül megtalálták a lábbelit – 10-12 méteres magasságban, egy fa tetején. Még a zokni is benne volt.

Lehetséges, hogy a lány sokkot kapott, és nem fogta fel , hogy egy komoly balesetet élt túl.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik