Belföld

Megkötöztek egy férfit az utcán és autóba tuszkolták – előzetesben a tápiósági fiatalok

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság annak a  társaságnak a tagjait, akik szerint megkötöztek egy férfit Tápióság utcáján. Egy 19 éves helyi fiú, valamint egy 23 és egy 27 éves, ugyancsak helyi fiatalember került rács mögé.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak múlt csütörtökön az esti órákban álltak meg kiszemeltjük mellett autóval. Kiszálltak, majd a tizenéves fiú – egy korábbi sérelem miatt – megütötte a férfit. Ezután egyik cinkosa összekötözte madzaggal a lábait, ekkor a tizenéves ismét ütött, sőt meg is rúgta haragosát, aki így nem tudott védekezni.

Később betették őt az autóba majd elhajtottak a Vásártéri hídhoz. Ott kivették a járműből, és elvágták a zsinórt. A férfi – kihasználva a helyzetet – megpróbált elfutni, de a 23 éves gyanúsított megrúgta. A férfi a földre esett, ahol a társasdág tovább ütlegelte. Miután a fejét a híd korlátjába verték. autóba pattantak és elhajtottak.

A fiatalokat nem sokkal később elkapták és előállították, majd kihallgatásuk után őrizetbe kerültek. Személyi szabadság megsértésének bűntette és testi sértés kísérletének büntette miatt folyik eljárás ellenük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik