Belföld

Megszólalt a megölt egyéves ceglédi kisfiú apja

Az édesapa nem volt otthon, dolgozni indult, útközben érte a borzalmas hír. Szerinte a felesége, aki harmadik gyerekükkel terhes nem bűnös, véletlen tragédia történhetett. A nő beismerte tettét.

A feleségem sosem bántotta a gyerekeket, szerintem véletlen tragédia lehetett. Nagyon jó anya, ismerem, tíz éve vagyok vele. Valami nagyon felgyülemlett benne talán – de nem tudom, mi történt – nyilatkozta az M1-nek az agyonvert kisfiú apja.

Mint arról korábban beszámoltunk, a mentőket vasárnap reggel riasztották egy ceglédi családi házhoz, ahol egy életjeleket nem mutató egyéves kisfiút találtak. Megkísérelték az újraélesztését, de nem jártak sikerrel. Az igazságügyi orvosszakértő szerint a kisfiú feltehetően bántalmazás miatt halt meg. A rendőrség hétfőn eljárást indított emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt az anya, B. Mónika ellen, és a nőt őrizetbe vette.

Beismerte tettét, a nyomozóknak azt mondta, hogy idegességében bántalmazta a gyereket.

A férfi a köztévének azt is elmondta, a felesége hét hónapos terhes harmadik gyermekükkel és nagyon rosszul éli meg a történteket.

Annyi kihallgatás, annyi kérdés… De majd biztosan tisztázza magát

– tette hozzá.

A férfi a Tényeknek is nyilatkozott, könnyeivel küszködve mesélte, hogy két és fél éves kisfiuk a nagyszülőknél van, ő még nem tudja, hogy mi történt kisöccsével. Az apa attól tart, hogy a gyámhatóság elveszi tőle a gyerekeket.

A férfi elmondta: el sem tudja képzelni, hogy feleségét mi hozta ki a sodrából.

Meg fogok bocsátani neki, akármi is történt.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik